Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών,  απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους ,τους συνταξιούχους ,τους άνεργους καλώντας τους  σε μαζική συμμετοχή στη πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει  τη Τρίτη  1η ΜΑΗ 2012  στις  9,30 πμ,  στην Πλατεία Λαχαναγοράς .

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι,

Η  1η Μάη  είναι ημέρα μνήμης και τιμής στους νεκρούς της Εργατικής τάξης αλλά και αγωνιστικών κινητοποιήσεων για Μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών .

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές, της φτώχιας, της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και της εξαθλίωσης, η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μια και μοναδική:

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ –ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με ενότητα και αγώνα να τις ανατρέψουμε .

Όλοι στη Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στις 09,30 πμ στην Πλατεία Λαχαναγοράς  για να βροντοφωνάξουμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών για να διασφαλίσουμε και να διευρύνουμε  τα εργασιακά ,ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματά μας .

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.