Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Πρωτομαγιά 2012 – Συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Γρεβενών…

Απρίλιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Γρεβενών,  απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα σε όλους τους εργαζόμενους ,τους συνταξιούχους ,τους άνεργους καλώντας τους  σε μαζική συμμετοχή στη πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει  τη Τρίτη  1η ΜΑΗ 2012  στις  9,30 πμ,  στην Πλατεία Λαχαναγοράς .

Εργαζόμενες, Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι,

Η  1η Μάη  είναι ημέρα μνήμης και τιμής στους νεκρούς της Εργατικής τάξης αλλά και αγωνιστικών κινητοποιήσεων για Μισθούς, συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που έχουν μπει στην κλίνη του Προκρούστη των περικοπών και των ανατροπών .

Απέναντι σε αυτές τις πολιτικές, της φτώχιας, της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και της εξαθλίωσης, η απάντηση των εργαζόμενων πρέπει να είναι μια και μοναδική:

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ –ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Με ενότητα και αγώνα να τις ανατρέψουμε .

Όλοι στη Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στις 09,30 πμ στην Πλατεία Λαχαναγοράς  για να βροντοφωνάξουμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών για να διασφαλίσουμε και να διευρύνουμε  τα εργασιακά ,ασφαλιστικά και κοινωνικά δικαιώματά μας .

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

 

This entry was posted on Δευτέρα, Απρίλιος 30th, 2012 at 11:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply