Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στο ΘΕΜΑtv (Video)

Απρίλιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

Σε μια συνέντευξη που θα κάνει αίσθηση, ο γενικός γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” Νίκος Μιχαλολιάκος, ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα της εκλογικής περιόδου, ανοίγει τα χαρτιά του στο ΘΕΜΑtv.

O κ. Μιχαλολιάκος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν είναι φασίστας, αλλά εθνικιστής, ενώ χαρακτηρίζει ως τυχαίο γεγονός την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής την 21η Απριλίου, προσθέτοντας πάντως ότι έχει γεννηθεί για να προκαλεί. Ο ίδιος χαρακτηρίζει ως σπουδαία προσωπικότητα τον Χίτλερ αλλά “ως Έλληνας θα τον πολεμούσα”, ενώ σε σχέση με τις γερμανικές αποζημιώσεις προτείνει την κρατικοποίηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών που ανήκει στη γερμανική Hochtief.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής τονίζει ακόμη ότι Εκκλησία και Κράτος είναι ένα, αλλά ζητά από τους Μητροπολίτες να γίνουν “Παπαφλέσσες” στην κρίση, ενώ ως πρώτη προτεραιότητα της Χρυσής Αυγής θέτει το μεταναστευτικό, λέγοντας ότι οι μετανάστες μπορούν να σταλούν στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ακόμη ο κ. Μιχαλολιάκος χαρακτηρίζει ως ψευτοδίλημμα το “ευρώ ή δραχμή”, ενώ συμφωνεί με την Αριστερά στην πρόταση για λογιστικό έλεγχο του χρέους.

Δείτε όλη την 25λεπτη συνέντευξη στο βίντεο:

Video Platform Video Management Video Solutions Video Player

Δημήτρης Μαρκόπουλος

This entry was posted on Δευτέρα, Απρίλιος 30th, 2012 at 10:25 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply