Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Επιμελητήριο Γρεβενών επισκέφθηκε την Παρασκευή (27/4) ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης – Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις σε κοινότητες του Νομού

28 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το εμπορικό επιμελητήριο Γρεβενών επισκέφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Απριλίου, ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλης. Έγινε δεκτός από τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Ράμμο και τον οικονομικό επόπτη κ. Κων/νο Τσουκαλά.

Συζήτησαν τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες των Γρεβενών και τα αρνητικά αποτελέσματα της ύφεσης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  έκανε γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τόσο σε θέματα του ασφαλιστικού φορέα, όσο και σε θέματα καθημερινής επαγγελματικής επιβίωσης.

Ο κ. Κοψαχείλης, ως ελεύθερος επαγγελματίας και πρώην μέλους του Δ.Σ του επιμελητηρίου, ανέφερε ότι, αντιλαμβάνεται τις μεγάλες δυσκολίες των επαγγελματιών λόγω της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά. Τόνισε ότι, η ύφεση «χτύπησε» όλα τα νοικοκυριά και έχει καταστρέψει την «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας που είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ο κ. Ράμμος παρουσίασε την αρνητική εικόνα που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις και εξέφρασε την ανάγκη υλοποίησης προγραμμάτων που μπορούν να στηρίξουν τις επιχειρήσεις.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ τόνισε: «Πρέπει να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις των Γρεβενών, για να μπορούμε να μιλάμε για το μέλλον αυτού του τόπου. Είναι ανάγκη όλοι μας να προτιμάμε και να στηρίζουμε κάθε είδους επιχείρηση των Γρεβενών. Το κυβερνητικό σχέδιο για την οικονομία της Ν.Δ  είναι δομημένο επιστημονικά και εμπεριέχει τις λύσεις στα βασικότερα προβλήματα του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου». Και τόνισε ότι, γνωρίζει τα προβλήματα και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τους επαγγελματίες του Ν. Γρεβενών.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε τις Τοπικές κοινότητες, Τραπεζούντας, Κοκκινιάς, Πολύδενδρου, Αγίου Γεωργίου και Κιβωτού όπου συναντήθηκε με κατοίκους, άκουσε τις απόψεις και τις ανησυχίες τους, ανέλυσε τους στόχους του για το Νομό Γρεβενών και εξήγησε σημεία του κυβερνητικού σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας.

 

This entry was posted on Σάββατο, 28 Απριλίου, 2012 at 08:16 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply