Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με λάθος e-mail απέλυσαν 1.300 εργαζομένους

28 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με… υπογλώσσια στην τσέπη κυκλοφορούν πλέον οι εργαζόμενοι στους διαδρόμους και στα γραφεία της Aviva στο Λονδίνο. Μία εβδομάδα κλείνει σήμερα από το σοκ που έπαθαν εξαιτίας ενός λάθους της Διεύθυνσης Προσωπικού και ακόμη δεν έχουν συνέλθει.

Διότι την περασμένη Παρασκευή – ως γνωστόν η Παρασκευή είναι η πιο επικίνδυνη ημέρα για υποτιμήσεις νομισμάτων, ανασχηματισμούς κυβερνήσεων και «αναδιαρθρώσεις» επιχειρήσεων – η Διεύθυνση Προσωπικού του βρετανικού ασφαλιστικού ομίλου κοινοποίησε με e-mail σε 1.300 εργαζομένους την απόλυσή τους!

«Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας να διατηρείτε την εχεμύθειά σας για τους πελάτες της επιχείρησης και αφού την εγκαταλείψετε, και σας ευχόμαστε καλή τύχη στην επαγγελματική σας καριέρα» έγραφε το επίμαχο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Γρήγορα η Διεύθυνση Προσωπικού αντελήφθη το λάθος και έστειλε διορθωτικό μήνυμα. Ουδείς όμως το διάβασε, διότι οι μισοί που είχαν διατηρήσει τις αισθήσεις τους προσπαθούσαν να συνεφέρουν τους άλλους μισούς που τις είχαν χάσει.

Αλλωστε, ο πανικός είχε επεκταθεί και σε όσους δεν είχαν λάβει κανένα μήνυμα οι οποίοι θυμούνταν ότι δύο ημέρες νωρίτερα ο γενικός διευθυντής της Aviva Αντριου Μος είχε αναφερθεί στις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η εταιρεία και είχε προαναγγείλει «δραστικά μέτρα».

Εν τέλει, έγινε αντιληπτό ότι η Διεύθυνση είχε σκοπό να απολύσει έναν μόνο εργαζόμενο, η τύχη του οποίου αγνοείται. Διότι διορθωτικό e-mail έλαβε προφανώς και αυτός. Αραγε να τον ξανακάλεσαν για να τον απολύσουν;

ΕΠΙΕΜΕΛΕΙΑ: ΑΛ. ΚΑΨΥΛΗΣ στα ΝΕΑ

This entry was posted on Σάββατο, 28 Απριλίου, 2012 at 00:42 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply