Τα δύο Νοσοκομεία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Μποδοσάκειο και Μαμάτσειο, επισκέφθηκε την Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Απριλίου αντίστοιχα, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης

Στο Μποδοσάκειο ο κ. Σόκουτης παρουσία της Δημάρχου Εορδαίας Βίκυς Βρυζίδου και υπηρεσιακών παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, ενημερώθηκε από την Διοικήτρια Τάσα Μπούρτσου, για την πρόοδο των εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του νοσοκομείου. Το έργο είναι ενταγμένο στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, προϋπολογισμού 1.900.000€ και υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο ο Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε σε σύσκεψη με τη Διοικήτρια των νοσοκομείων, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, την ΑΝΚΟ και την Πολεοδομία. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν διάφορα θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου, με κυριότερα τη στέγαση του μαγνητικού τομογράφου η προμήθεια του οποίου χρηματοδοτείται με 1.000.000€ από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Σόκουτης με αφορμή τις δύο επισκέψεις του στα νοσοκομεία δήλωσε: «Προσπαθούμε αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα να συμβάλλουμε στη βελτίωση των υποδομών των δυο μεγαλύτερων νοσοκομείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας».
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ(VIDEO)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ (VIDEO)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.