Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στη φυλακή η κόρη του Άκη – Aφέθησαν ελεύθεροι τέσσερις εκπρόσωποι offshore εταιρειών…

Απρίλιος 26th, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://media.megatv.com/filesystem/images/20120416/engine/mega_o_53761_1141469_type12250.jpgΠροφυλακιστέα κρίθηκε η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά την απολογία της στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, για την υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πατέρα της από προμήθειες όπλων για το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ντυμένη απλά και μάλλον καταβεβλημένη από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η Αρετή Τσοχατζοπούλου έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το ακίνητο στο Κολωνάκι που εμφανίζεται να αγοράζει το 2006, από εμπλεκόμενη στην υπόθεση εταιρεία, η οποία φαίνεται να το αγόρασε από offshore που φέρεται να ανήκει στον πατέρα της.

Το ακίνητο για το οποίο κατηγορείται «προέρχεται από χρήματα τα οποία έχουν δηλωθεί στην εφορία μέχρι τελευταίο ευρώ και είναι χρήματα προερχόμενα από την εργασία της ως αρχιτεκτόνισσα και ως μικροκατασκευάστρια οικοδομών».

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, η κα Τσοχατζοπούλου δεν έχει καμιά σχέση με τις offshore και το ακίνητο αγοράστηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς ενώ δήλωσε ότι συμπαρίσταται στον πατέρα της.

Ελεύθεροι μετά τις απολογίες
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι υπέυθυνοι της εταιρείας Morelia όπως επίσης οι νόμιμοι εκπρόσωποι της offshore Torcaso, μετά τις απολογίες τους για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος που φέρεται ότι τέλεσαν από κοινούμε τον Άκη Τσοχατζόπουλο, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη του μαύρου πολιτικού χρήματος.

Στις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι έδειξαν τον εξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου Νίκο Ζήγρα, υποστηρίζοντας ότι λειτουργούσαν κατ’ εντολήν του, και δεν γνώριζαν ότι συμμετείχαν σε κάποια παράνομη δραστηριότητα.

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί και η σύζυγος του κ. Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη καθώς η νέα προθεσμία που ζήτησε για να απολογηθεί δεν την δόθηκε.

Megatv

This entry was posted on Πέμπτη, Απρίλιος 26th, 2012 at 13:09 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply