Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Στ. Αντωνάκου επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας

Απρίλιος 25th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας παρουσίασε την Τρίτη η πρόεδρος του κόμματος Λούκα Κατσέλη. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου τέθηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια με την εθνική ομάδα πόλο, Σταυρούλα Αντωνάκου, για την οποία η κα Κατσέλη τόνισε ότι εκπροσωπεί τα νιάτα, τον πρωταθλητισμό, τη συλλογικότητα και σκληρή δουλειά, «στοιχεία με τα οποία επιτυγχάνονται θαύματα». «Πλέον είμαι μέλος και μιας πολύ μεγάλης ομάδας, της Κοινωνικής Συμφωνίας», δήλωσε από την πλευρά της η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Αναλυτικά, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας, αποτελείται από τους:
1. Σταυρούλα Αντωνάκου, παγκόσμια πρωταθλήτρια της Εθνικής Ομάδας Πόλο
2. Κυριακή Σταθοπούλου, επίτιμος πρόεδρος Εφετών
3. Γιώργο Ρεθυμνιωτάκη, πρόεδρο του πανευρωπαϊκού σωματείου αναπήρων «Συνεργασία-Δημιουργία»
4. Χρήστο Πιτέλη, οικονομολόγο, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών
5. Ευρυπίδη Καφαντάρη, γεωπόνο και πρώην βουλευτής Καρδίτσας
6. Σταμάτη Μπερή, τενόρο, σολίστ της Λυρικής Σκηνής
7. Ασημίνα Γιαννουσιάδου, επιχειρηματία, πρώην αντιπρόεδρο του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος
8. Ιωάννη Γκούτση, αντιπρόεδρο Ομοσπονδίας Εργαζόμενων Γεωργικών Οργανώσεων και υπάλληλο της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Κορίνθου
9. Ελένη Καρκασίνα, γεωπόνο μέλος του Δικτύου Βορειοηπειρωτών
10. Δημήτηρη Λυρίτση γενικό γραμματέα ασκούμενων και νέων δικηγόρων Αθήνας
11. Λεονάρδο Χατζηανδρέου, πρώην δήμαρχο Αγίας Παρασκευής και πρώην βουλευτής Κυκλάδων
12. Νικήτα Κανάκη, πρόεδρο των «Γιατρών του Κόσμου»

Κατσέλη: Μεγάλη ανατροπή στις 6 Μάη
«Με τους 12 υποψήφιους και όλους τους υποψήφιους βουλευτές η Κοινωνική Συμφωνία θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή στις 6 Μάη», τόνισε η κα Κατσέλη παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο και σημείωσε ότι «η πολιτική στη χώρα μας πρέπει να αλλάξει και η αρχή θα γίνει τότε».

Επιπλέον, ανέφερε ότι η Κοινωνική Συμφωνία ζητά τη στήριξη των πολιτών «για να μπορέσουμε να βάλουμε τέρμα στον κατήφορο, για να προτάξουμε λύσεις, για να εμπιστευτούν ξανά οι πολίτες το πολιτικό σύστημα». Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι Χρήστος Πιτέλης και Ελένη Καρκασίνα, απουσίαζαν από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Πρόταση για ντιμπέιτ χωρίς ΠΑΣΟΚ – ΝΔ
Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε δήλωση με την οποία η Κοινωνική Συμφωνία κάλεσε τις «ανερχόμενες πολιτικές δυνάμεις» να προχωρήσουν μόνες του σε τηλεοπτική αναμέτρηση, «αποκλείοντας τους δύο μονομάχους του παρελθόντος, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ». Ο κ. Λασκαρίδης υποστήριξε ότι η «τεχνητή κοκορμαχία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οδηγεί στη ματαίωση της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, ώστε να αποκλειστούν οι ανερχόμενες πολιτικές δυνάμεις».

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 25th, 2012 at 10:36 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply