Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ανακαλούνται αυτοκίνητα VOLVO – Δείτε αναλυτικά ποια μοντέλα

Απρίλιος 24th, 2012 by Χρήστος Μίμης

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία VOLVO CARS HELLAS, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων VOLVO μοντέλα S60 και XC60


Συγκεκριμένα η ανάκληση περιλαμβάνει 53 οχήματα, παραγωγής 2012, με αριθμούς πλαισίου:

Από Έως
XC60 0302264 0308564
S60 0124055 0128338

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, έχει διαπιστωθεί ότι κατά την εφαρμογή της προστατευτικής επίστρωσης στα κάτω μέρος του οχήματος, ενδέχεται να σχηματιστούν σταλακτίτες, οι οποίοι μπορεί να έρθουν σε επαφή με τις σωληνώσεις καυσίμου και να τις φθείρουν.

Σε αυτήν την περίπτωση ενδέχεται να διαρρεύσει καύσιμο, το οποίο θα δημιουργήσει σχετική οσμή ή/και κηλίδα κάτω από το όχημα. Η Volvo, δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, το καύσιμο που θα διαρρεύσει, να έρθει σε επαφή με θερμές επιφάνειες στο χώρο του κινητήρα και να αναφλεγεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής ή/και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της VOLVO, για να γίνει ο έλεγχος και η αποκατάσταση τόσο της προστατευτικής επίστρωσης όσο και των σωληνώσεων καυσίμου, αν αυτό απαιτείται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας VOLVO CAR HELLAS στο τηλέφωνο 210-5794900.

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 24th, 2012 at 10:05 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply