Δεν θα είναι τελικά υποψήφια Βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές, η οδοντίατρος κα Δέσποινα Μπάκα, παρά τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες. Η ίδια με επιστολή της που δόθηκε στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Γρεβενών, παραιτείται της υποψηφιότητάς της με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”. Διαβάστε την επιστολή που κοινοποίησε στα ΜΜΕ:

Κατ´ εξαίρεσιν , καταστρατήγησα την αρχή μου να μην εμπλέκομαι άμεσα στην πολιτική αρένα, γιατί πίστεψα ότι στη δεδομένη συγκυρία αυτή η χώρα για να ξεφύγει από τα αδιέξοδα της, έχει ανάγκη από μέγιστες συντονισμένες προσπάθειες ανθρώπων. Αισθάνθηκα, ότι από όποιο μετερίζι, όφειλα , να καταθέσω τον εαυτό μου σε αυτή την προσπάθεια .

Διαφάνηκε περίτρανα άλλη μια φορά , ωστόσο, ότι το σαθρό πολιτικό σύστημα δεν αποδέχεται γνήσιους ανθρώπους, ως μαγιά για την εξυγίανση του.

Λυπάμαι για το θόρυβο που δημιουργήθηκε , μα κυρίως ευχαριστώ τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και μου το εξέφρασαν. Ήταν πολλοί αυτοί και αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη ελπίδα .
Οι άνθρωποι μπορούμε αρκεί να το πιστέψουμε !

 

Μπάκα Δέσποινα
Οδοντίατρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.