Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δέσποινα Μπάκα για τη μη “κάθοδό” της στις εκλογές: “Οι άνθρωποι μπορούμε αρκεί να το πιστέψουμε”…

22 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Δεν θα είναι τελικά υποψήφια Βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές, η οδοντίατρος κα Δέσποινα Μπάκα, παρά τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες. Η ίδια με επιστολή της που δόθηκε στον Πρόεδρο Πρωτοδικών Γρεβενών, παραιτείται της υποψηφιότητάς της με τους “Ανεξάρτητους Έλληνες”. Διαβάστε την επιστολή που κοινοποίησε στα ΜΜΕ:

Κατ´ εξαίρεσιν , καταστρατήγησα την αρχή μου να μην εμπλέκομαι άμεσα στην πολιτική αρένα, γιατί πίστεψα ότι στη δεδομένη συγκυρία αυτή η χώρα για να ξεφύγει από τα αδιέξοδα της, έχει ανάγκη από μέγιστες συντονισμένες προσπάθειες ανθρώπων. Αισθάνθηκα, ότι από όποιο μετερίζι, όφειλα , να καταθέσω τον εαυτό μου σε αυτή την προσπάθεια .

Διαφάνηκε περίτρανα άλλη μια φορά , ωστόσο, ότι το σαθρό πολιτικό σύστημα δεν αποδέχεται γνήσιους ανθρώπους, ως μαγιά για την εξυγίανση του.

Λυπάμαι για το θόρυβο που δημιουργήθηκε , μα κυρίως ευχαριστώ τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και μου το εξέφρασαν. Ήταν πολλοί αυτοί και αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη ελπίδα .
Οι άνθρωποι μπορούμε αρκεί να το πιστέψουμε !

 

Μπάκα Δέσποινα
Οδοντίατρος

This entry was posted on Κυριακή, 22 Απριλίου, 2012 at 10:41 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply