Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα του Υποψηφίου Βουλευτή Ν. Γρεβενών της Δημοκρατικής Αριστεράς Γεωργίου Καλαμάρα

21 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα…

Φίλες και φίλοι συμπολίτες, απανταχού Γρεβενιώτες.

Μετά την τιμητική για μένα πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών στις επερχόμενες εκλογές.

Αντιλαμβανόμενος την κρίσιμη κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η χώρα και ο λαός της, από τις πολιτικές που ασκήθηκαν τα τελευταία χρόνια, έχω την πεποίθηση ότι η εφαρμογή ορθών πολιτικών με επίκεντρο τους πολίτες και από πολιτικές δυνάμεις με φερεγγυότητα και αξιοπιστία, είναι ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος ώστε η χώρα να ανακάμψει και οι πολίτες να ανασάνουν.

Είναι πιστεύω επιτακτική η ανάγκη, αλλά και η καταλληλότερη στιγμή, ώστε νέοι άνθρωποι με άλλη αντίληψη, με διαφορετική νοοτροπία, άφθαρτοι πολιτικά, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να δουλέψουμε συλλογικά, να αρθρώσουμε ένα πολιτικό λόγο βασισμένο στο ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό, για να μπορέσουμε να δώσουμε ελπίδα και όραμα στην νέα γενιά, να δώσουμε προοπτική στη χώρα και στο λαό της.

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Γεώργιος Καλαμάρας του Δημητρίου και της Ευαγγελίας

  • Γεννήθηκα στην Τρικοκκιά το έτος 1968 , είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Καλογιάννη Νηπιαγωγό και έχω ένα γιό 14 ετών και μία κόρη 7 ετών.
  • Είμαι απόφοιτος της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  • Διαμένω μόνιμα στα Γρεβενά με την οικογένεια μου από το 2005
  • Εργάστηκα από το 1996 έως το 2003 στον Ιδιωτικό Τομέα ως γεωπόνος υπεύθυνος πωλήσεων και εισαγωγών γεωργικών εφοδίων. Από το 2003 έως σήμερα εργάζομαι ως γεωπόνος στον Δήμο Δεσκάτης.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος  Καλαμάρας

 

 

This entry was posted on Σάββατο, 21 Απριλίου, 2012 at 11:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply