Διαβάστε τον χαιρετισμό του

Μετά τις δύο υποψηφιότητες του Λάμπρου Παλάντζα και του Κυριάκου Ταταρίδη που ήταν  ήδη γνωστές εδώ και μέρες, ήρθε τελικά και η 3η υποψηφιότητα του Βάιου Τζήκα και κλείνει έτσι  οριστικά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά.

 

Ο χαιρετισμός του Βάιου Τζήκα

Φίλες και φίλοι συμπατριώτες

Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την απόφαση του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, να με τιμήσει ως υποψήφιο βουλευτή Γρεβενών, να επικοινωνήσω και να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις και την αγωνία μου για το μέλλον του τόπου μας.

Κοιτάζω όλους τους Γρεβενιώτες στα μάτια και τους λέω ότι μαζί αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα. Η εκλογική μάχη που καλούμαι να δώσω είναι δύσκολη, όμως αποτελεί και μια ευκαιρία να συνδεθώ με όλους τους Γρεβενιώτες, με συμπολίτες απογοητευμένους, οργισμένους πάρα πολλές φορές, φοβισμένους και εντέλει δύσπιστους. Η γενικευμένη απαξίωση της πολιτικής και του πολιτικού κόσμου, με διάθεση που διολισθαίνει στον αντικοινοβουλευτισμό και την απαξίωση των ίδιων των δημοκρατικών θεσμών δεν μας αξίζει. Το πολιτικό σύστημα, κι όχι οι πολίτες, έχει ευθύνη γιατί δεν είπε πάντα την αλήθεια, γιατί εξυπηρέτησε σκοπιμότητες, γιατί δεν διασφάλισε την αυτοκάθαρση με αποτέλεσμα να διευκολύνει την ισοπέδωση, τη δημαγωγία, τον λαϊκισμό.

Θέλω σήμερα να οικοδομήσω με τον καθένα σας μια σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης. Πιστεύω στις αστείρευτες δυνάμεις των πολιτών και είμαι σίγουρος πως μαζί θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε την αυτοδύναμη Ελλάδα και τα Γρεβενά της ανάπτυξης. Έχω τη διάθεση να παλέψω για τη δημιουργία μιας άλλης αντίληψης για την πολιτική και την ανάπτυξη στον τόπο μας με βασικό συστατικό το ΕΜΕΙΣ και όχι με εγωπάθεια. Να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στον τόπο μας και να υπάρξει ένα σχέδιο ανασυγκρότησης στην περιοχής μας. Ως νέος άνθρωπος που έχω καθημερινή επαφή στο Πανεπιστήμιο με τη νεολαία μας μπορώ να αφουγκραστώ τις ανάγκες και τις αγωνίες τους. Ως αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας γνωρίζω από κοντά τα προβλήματα αλλά και τις τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν για ολόκληρη την περιοχή. Ως Γρεβενιώτης πολίτης βλέπω καθημερινά την αγωνία του ελεύθερου επαγγελματία για την επιβίωση της επιχείρησής του, καθώς και του εργάτη και υπαλλήλου για το μέλλον του.

Τίποτα δεν είναι διασφαλισμένο οριστικά εάν εμείς δεν θέλουμε να το διασφαλίσουμε, εάν δεν σεβαστούμε και δεν προστατέψουμε τις θυσίες που έχουν ήδη κάνει οι ‘Eλληνες πολίτες. Θα δώσω την εκλογική μάχη με αρχές, ήθος και προτάσεις, παλεύοντας ώστε κανένας Γρεβενιώτης να μη νιώθει μόνος και εγκαταλελειμμένος στην κρίση που όλοι βιώνουμε.

ΒΑΪΟΣ ΤΖΗΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.