Εκτός ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας έθεσε εαυτόν ο Γιώργος Συμπιλίδης, μετά τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν

Απέσυρε υποψηφιότητα

Σε δήλωσή του, ο κ. Συμπιλίδης αναφέρει ότι παραιτείται της υποψηφιότητάς του στο Κιλκίς “για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά”.

“Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της παράταξης, που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον. Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει…Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις. Όμως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά” σημειώνει ο κ. Συμπιλίδης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι τιμά την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, σημειώνοντας ότι “δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη” και προσθέτει: “Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα”.

Διαβάστε και: «Ρουκέτα» στη ΝΔ από τις παραιτήσεις δύο υποψήφιων βουλευτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.