Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O ομογενής με τα 165 παιδιά

19 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Η ιστορία ενός ομογενή στην Αυστραλία που λόγω της εξαιρετικής ποιότητας σπέρματος που διαθέτει είναι πατέρας τουλάχιστον 165 παιδιών

Παντού υπάρχει και ένας Έλληνας… Δεν είναι μύθος λοιπόν ότι το ελληνικό σπέρμα είναι δυνατό. Τρανή απόδειξη η είδηση ενός Έλληνα μετανάστη στη Αυστραλία ο οποίος είναι πατέρας τουλάχιστον 165 παιδιών!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Ελληνικού Κήρυκα”, εφημερίδα της ομογένειας στην Αυστραλία, ο ομογενής μετανάστευσε στην χώρα της δεκαετία του ’80.

Όταν ήταν νέος ο νεοφερμένος στην Αυστραλία ομογενής γινόταν δότης σπέρματος και κάθε φορά που χρειαζόταν χαρτζιλίκι πήγαινε στην Τράπεζα Σπέρματος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα “Όλοι ήταν κατενθουσιασμένοι” και συμπληρώνει “Ο ομογενής, η Τράπεζα Σπέρματος και οι άτεκνες οικογένειες που αποκτούσαν υγιέστατα μωράκια”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εφημερίδα έχει τις απαραίτητες αποδείξεις σύμφωνα με τις οποίες ο ομογενής έγινε πατέρας 165 παιδιών, ίσως και 200.

Ωστόσο δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι οι οι Τράπεζες Σπέρματος δέχονται κατά μέσο όρο 5-10 “καταθέσεις” από κάθε δότη αλλά ο ομογενής θεωρείται εξαιρετική περίπτωση ποιότητας σπέρματος και είχε μονιμότητα”.

Στέφανος Νικήτας

This entry was posted on Πέμπτη, 19 Απριλίου, 2012 at 23:55 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply