Παρακολουθούμε, από την ημέρα της ανακοίνωσης των υποψήφιων βουλευτών με τα ψηφοδέλτια νίκης της Ν.Δ., δηλώσεις δυσαρέσκειας με προσωπικές αιχμές εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της Αντώνη Σαμαρά, από στελέχη της, που υπηρέτησαν, αναδείχθηκαν και αξιοποίθηκαν στο έπακρο, κατά το παρελθόν.

Οι ανακοινώσεις αυτές δεν συγκινούν κανέναν, καθώς ενέχουν προσωπικές εμπάθειες και αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα, η οποία ταλαιπώρησε την παράταξη και έφερε στην εξουσία την καταστροφική για τον τόπο κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2009. Οι κινήσεις αυτές, αντιστρατεύονται το κάλεσμα για συσπείρωση όλων, μας γύρω από τον Αντώνη Σαμαρά.

Αντίθετα, κάποιοι άλλοι, είχαν το θάρρος και το ήθος να δηλώσουν δημόσια τη στήριξη στους υποψήφιους που τελικά επιλέγησαν, ενώ διεκδίκησαν και αυτοί μια θέση στα ψηφοδέλτια. Αυτό, αποτελεί πολιτική ανδρεία με την οποία και θα συμπορευτούμε.

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ιδιοκτήτες και τιμητές. Είναι η λαϊκή παράταξη που διαχρονικά εκφράζει τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.