Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, αύριο στις 2 το μεσημέρι, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα αποχαιρετίσουν τον Δημήτρη Μητροπάνο – Από τις 10 το πρωί η σορός του θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του νεκροταφείου
Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, σε ηλικία 64 ετών από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας στην Ελλάδα μια ιδιαίτερα σημαντική μουσική κληρονομιά. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους άστεγους, στον λογαριασμό 064/48000015, στην Εθνική Τράπεζα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν
«Ο ασθενής Δημήτριος Μητροπάνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σήμερα το πρωί λόγω οξέως διαρροϊκού συνδρόμου και εμέτων. Στη συνέχεια παρουσίασε αιφνιδίως δύσπνοια. Μετεφέρθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου αντιμετωπίστηκε για οξύ πνευμονικό οίδημα από το οποίο και κατέληξε την 11η πρωινή», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Διαβάστε και: Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος -Βιογραφικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.