Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στη δράση 1.4. « Αμειψισπορά  με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές» του μέτρου 2.1.4. « Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης ορίζεται η περίοδος από 09/04/2012 έως 25/05/2012.

Οι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι δικαιούχοι, αφού λάβουν γνώση των όρων και προϋποθέσεων για συμμετοχή στη δράση 1.4 «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές» του Μέτρου 2.1.4, υποβάλλουν αίτηση ενίσχυσης  στη Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής .Οι αιτούντες μετά την κατάθεση της αίτησης ενίσχυσης λαμβάνουν ηλεκτρονικό πρωτόκολλο από το μηχανογραφικό  σύστημα.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες:

1.Στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των αιρετών Περιφερειών ή σε άλλες κατά περίπτωση εξουσιοδοτημένες αρμόδιες υπηρεσίες.

2.Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων www.minagric.gr

3.Στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.agrotikianaptixi.gr

4. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Εθνικού Τυπογραφείου  βρίσκονται οι  δημοσιευμένες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως υπουργικές αποφάσεις.

Ο  Δ/ντής

Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής

Νικηφόρος Χατζηγεωργίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.