Την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης.

Ο κ. Αθανασιάδης τόνισε πως οι συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν στην χώρα με την εφαρμογή τόσων μέτρων και των δύο μνημονίων με τα οποία διαφώνησε και διαφωνεί, δεν του επιτρέπουν να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, παρότι όπως είπε του έγινε βολιδοσκόπηση να επανέλθει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αθανασιάδης τόνισε πως πικράθηκε επειδή δεν στηρίχτηκε από κανέναν όταν υπερασπίστηκε την μη πώληση της ΔΕΗ και των Υδροηλεκτρικών της σταθμών το περασμένο καλοκαίρι και με βάση τις δεσμεύσεις του κ. Βενιζέλου ψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο τότε, αλλά δεν ψήφισε τον Φεβρουάριο την νέα δανειακή σύμβαση υπερασπιζόμενος όπως είπε το συμφέρον του λαού και της περιοχής.

Ο κ. Αθανασιάδης επιβεβαίωσε πως δέχτηκε πρόταση από την κα Κατσέλη και τον κ. Καστανίδη αλλά ο ίδιος παραμένει στο τρένο του ΠΑΣΟΚ, περιμένοντας όπως είπε το επόμενο συνέδριο του κινήματος τον Σεπτέμβριο για να δει τις αλλαγές που πρέπει να κάνει ο νέος Πρόεδρος του κόμματος.

Θωμάς Δημητριάδης στην ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.