Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Παραμένει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν πολιτεύεται ο Αλέκος Αθανασιάδης

18 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Την πρόθεση του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης.

Ο κ. Αθανασιάδης τόνισε πως οι συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν στην χώρα με την εφαρμογή τόσων μέτρων και των δύο μνημονίων με τα οποία διαφώνησε και διαφωνεί, δεν του επιτρέπουν να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 6ης Μαΐου, παρότι όπως είπε του έγινε βολιδοσκόπηση να επανέλθει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Αθανασιάδης τόνισε πως πικράθηκε επειδή δεν στηρίχτηκε από κανέναν όταν υπερασπίστηκε την μη πώληση της ΔΕΗ και των Υδροηλεκτρικών της σταθμών το περασμένο καλοκαίρι και με βάση τις δεσμεύσεις του κ. Βενιζέλου ψήφισε τον εφαρμοστικό νόμο τότε, αλλά δεν ψήφισε τον Φεβρουάριο την νέα δανειακή σύμβαση υπερασπιζόμενος όπως είπε το συμφέρον του λαού και της περιοχής.

Ο κ. Αθανασιάδης επιβεβαίωσε πως δέχτηκε πρόταση από την κα Κατσέλη και τον κ. Καστανίδη αλλά ο ίδιος παραμένει στο τρένο του ΠΑΣΟΚ, περιμένοντας όπως είπε το επόμενο συνέδριο του κινήματος τον Σεπτέμβριο για να δει τις αλλαγές που πρέπει να κάνει ο νέος Πρόεδρος του κόμματος.

Θωμάς Δημητριάδης στην ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Απριλίου, 2012 at 10:36 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply