Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιάννης Μήτσιος: “‘Ισως δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε πως οι ετεροδημότες μας, αποτελούν σχεδόν το 50% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων”…

18 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Με την ολοκλήρωση των εσωκομματικών διαδικασιών της ΝΔ για την ανακήρυξη των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, θα ήθελα να συγχαρώ τους επιλεγέντες πολιτευτές, Τιμολέων Κοψαχείλη (επιχειρηματία), Απόστολο Τσένη (απόστρατο πιλότο) και την Ευανθία Χατζηζήση (εκπαιδευτικό) και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στην πιο κρίσιμη μεταπολιτευτικά εκλογική αναμέτρηση.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αποτελεί επιλογή νίκης, ελπίδας, ανανέωσης και προοπτικής για το νομό μας και την Ελλάδα.

Η επιλογή των τριών υποψηφίων από την κεντρική διοίκηση της ΝΔ,  αντανακλά τη βούληση του κόμματος στα Γρεβενά, την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας και την επιβράβευση των συγκεκριμένων στελεχών για την πολύχρονη επιτυχημένη επαγγελματική τους διαδρομή, παρουσία στη ΝΔ και την προσφορά τους στο νομό Γρεβενών και τους Γρεβενιώτες.

Παράλληλα αποδεικνύει περίτρανα ότι για τις εσωκομματικές διαδικασίες υποψήφιοι πολιτευτές νοούνται πλέον όσοι γρεβενιώτες τυγχάνει να μένουν στα Γρεβενά τη συγκεκριμένη περίοδο. Αποκλείοντας έτσι τους  υπόλοιπους γρεβενιώτες ως “ξένους” , χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν  η επαγγελματική, πολιτική, ακαδημαϊκή πορεία, ικανότητες, ήθος,  περγαμηνές και  αθόρυβη βοήθεια στον τόπο. ‘Ισως δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε πως   οι ετεροδημότες μας, αποτελούν σχεδόν το 50% των εγγεγραμμένων  ψηφοφόρων και οτι εκτός νομού στην υπόλοιπη χώρα αλλά και διεθνώς, ζει και εργάζεται μια μεγάλη μερίδα γρεβενιωτών που πονά, νοιάζεται και αγωνιά για το μέλλον της γενέτειρας.

ΑΘΗΝΑ 18/4/2012

This entry was posted on Τετάρτη, 18 Απριλίου, 2012 at 13:59 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply