Πριν  από καιρό αποδέχτηκα την πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, να στρατευθώ στην προσπάθεια του κόμματος να κερδίσει τις εκλογές και ειδικότερα την έδρα στα Γρεβενά.

Υπέβαλα αίτηση για υποψήφιος βουλευτής και έδωσα τον αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην ιδιαίτερη μου πατρίδα. Μοναδική μου επιδίωξη ήταν να προσφέρω στον τόπο μου, στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Η  υποψηφιότητα μου όμως αντιμετωπίστηκε  με έντονο παρασκήνιο από τοπικούς κομματικούς παράγοντες  και «συμφέροντα» , που εμφανώς προωθούσαν άλλες  «ημέτερες» επιλογές.

Το ήθος μου, ο χαρακτήρας μου, η επαγγελματική και πολιτική μου πορεία δεν μου επιτρέπουν να συμπράξω ούτε άμεσα ούτε έμμεσα σε τέτοιες διεργασίες.

Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού τα «συμφέροντα» αυτά τελικώς επιβάλουν τις επιδιώξεις τους και  αποδεικνύονται ισχυρότερα  της θέλησης των ψηφοφόρων. Παραμένω στις επάλξεις  και ευχαριστώ όλους, όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου όλο αυτό το διάστημα.

Φώτης Σιούμπουρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.