Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

“Μπλόκαραν” τους λογαριασμούς του Μετσόβιου για χρέη στο δήμο

17 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το Ε.Μ.Πολυτεχνείο έχει διένεξη με το δήμο Ζωγράφου, που έχει αυξήσει τα δημοτικά τέλη στο ίδρυμα και βρίσκεται στα δικαστήρια με το δήμο

«Μπλόκαραν» οι λογαριασμοί του Ε.Μ.Πολυτεχνείου εξ αιτίας μιας διένεξης με το δήμο Ζωγράφου και το ίδρυμα δεν μπορεί να απορροφήσει την επιχορήγηση που κατατέθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στο λογαριασμό του από το υπουργείο Παιδείας, αφού πλέον τα ιδρύματα χρηματοδοτούνται ανά μήνα.

Οι πρυτανικές αρχές το διαπίστωσαν αυτό όταν η εφορία δεν χορήγησε στο ίδρυμα φορολογική ενημερότητα. Ως εκ τούτου το ΕΜΠ δεν μπορεί να απορροφήσει ούτε ένα ευρώ από τα κονδύλια του για να καλύψει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Ήδη το Πολυτεχνείο, έστειλε επιστολή στον υπουργό Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη ζητώντας την προσωπική του παρέμβαση για την άρση του αδιεξόδου.

Το Ε.Μ.Πολυτεχνείο έχει διένεξη με το δήμο Ζωγράφου, που έχει αυξήσει τα δημοτικά τέλη στο ίδρυμα και βρίσκεται στα δικαστήρια με το δήμο.

Γι΄αυτήν την εκκρεμότητα, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται σε 4.800 ευρώ, «μπλόκαραν» οι λογαριασμοί του Πολυτεχνείου.

www.newsit.gr

This entry was posted on Τρίτη, 17 Απριλίου, 2012 at 21:51 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply