Αύριο ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε όλη την Επικράτεια.  Όπως ο ίδιος Σαμαράς δήλωσε προχθές θα υπάρξει μεγάλη ανανέωση στα ψηφοδέλτια, αλλά την πραγματική ανανέωση θα την κάνει ο λαός με την ψήφο του. Εμείς θα του προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές. Αλλά το δικαίωμα της ανανέωσης είναι δικό του” είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο Τρίτη συνεδριάζουν η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ και η Εκτελεστική Γραμματεία οι οποίες και θα οριστικοποιήσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Την Πέμπτη ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει στο Ζάππειο τις συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις του για την έξοδο από την κρίση με τον τίτλο “Σχέδιο Σαμαρά”.

Τέλος τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και το λεγόμενο “Πολιτικό Ζάππειο”, όπου ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει το πολιτικό του όραμα για τη Νέα Μεταπολίτευση καθώς και τις θέσεις για την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνησή του για τα μεγάλα εθνικά και πολιτικά ζητήματα, τις αλλαγές στο Σύνταγμα, τον εκσυγχρονισμό των θεσμών κλπ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.