Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ντόρα: «Πρωθυπουργός ο Σαμαράς αν η Ν.Δ. είναι πρώτη με μεγάλη διαφορά»

Απρίλιος 14th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Ντόρα: «Πρωθυπουργός ο Σαμαράς αν η Ν.Δ. είναι πρώτη με μεγάλη διαφορά»Τον Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του πρωθυπουργού προκρίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, αν η ΝΔ έρθει πρώτη με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο κόμμα. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εμφανίζεται επίσης πρόθυμη να μπει στην επόμενη κυβέρνηση και τάσσεται υπέρ μιας συνεργασίας, θέτοντας όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση τη σύναψη μιας προγραμματικής συμφωνίας.

«Κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν, εκτός από εμάς, γι΄αυτό είναι αναγκαία η ψήφος στη Δημοκρατική Συμμαχία και η παρουσία μας στην επόμενη βουλή», τονίζει η κ. Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην REAL NEWS, ενώ εκτιμά πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση την επομένη των εκλογών να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Οσον αφορά το αίτημα του εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, η κ. Μπακογιάννη κάνει λόγο για «συνέχεια της στημένης υπόθεσης» που αφορά τη δήλωση του πόθεν έσχες του συζύγου της. » Καθένας καταλαβαίνει τη σκοπιμότητα να υπάρξει αυτή η εξέλιξη την επόμενη μέρα της διάλυσης της Βουλής, όπως επίσης και την ημέρα που η ΔΗΣΥΜ έστειλε εξώδικα γιατί τα κόμματα παίρνουν 30 εκ. ευρώ που δεν δικαιούνται», δηλώνει η κ. Μπακογιάννη ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα κάνει χρήση της βουλευτικής της ασυλίας.

 

This entry was posted on Σάββατο, Απρίλιος 14th, 2012 at 12:35 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply