Με δύο πανάξιες ομάδες συνεχίζεται η εκπροσώπηση της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας, στις Τελικές Φάσεις των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Κορασίδων.

Ο Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ο Φ.Σ. ΑΡΙΩΝ αντίστοιχα, πέτυχαν το απόλυτο των νικών στις προκριματικές φάσεις στη Θεσσαλονίκη και μας οδηγούν στο μαγικό ταξίδι των τελικών.

Δύο ιστορικά σωματεία της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., ήρθαν στους δύσκολους αυτούς καιρούς να μας χαρίσουν το χαμόγελο και να μας γεμίσουν υπερηφάνεια, βροντοφωνάζοντας ότι η Επαρχία είναι ζωντανή, είναι παρούσα, είναι το μέλλον.

Σε πλήρη σύμπνοια με τις επιταγές της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., οι Διοικήσεις των δύο συλλόγων, έπραξαν το καλύτερο δυνατό δουλεύοντας στις υποδομές τους σκληρά και μεθοδικά. Διοικήσεις οι οποίες δεν παρασύρθηκαν από το δέλεαρ της εφήμερης επιτυχίας, αλλά με άριστο συνδυασμό της τεχνοκρατικής αντίληψης και του ρομαντισμού, που πρέπει να διακατέχει όλους τους αθλητικούς παράγοντες, επένδυσαν στο μέλλον του μπάσκετ: τα παιδιά.

Η σημαντικότατη και ταυτόχρονη επιτυχία των δύο συλλόγων, αποδεικνύει έμπρακτα την ορθότητα της επιμονής που δείχνει η Διοίκηση της Ένωσης, στα Αναπτυξιακά τμήματα και Πρωταθλήματα.
Άλλωστε ήταν η μοναδική Ένωση στην Ελλάδα που διατήρησε τα Αναπτυξιακά κλιμάκια τα τελευταία δύο χρόνια.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και αυτό αποδεικνύεται με τα σημερινά
αποτελέσματα, αλλά και αυτά που σίγουρα θα ακολουθήσουν στο εγγύς μέλλον. Το οποίο μέλλον, είναι οι νεαροί αθλητές KAI αθλήτριες και σ΄αυτούς πρέπει να επενδύσουμε όλοι μας, αν θέλουμε να έχουμε υπόσταση σε λίγα χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα ηλικιακά Πρωταθλήματα της Ένωσης
συγκεντρώνουν την παρουσία και το ενδιαφέρον πάρα πολλών φιλάθλων και όχι μόνο γονέων.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. στηρίζει αμέριστα την προσπάθεια των ομάδων της.

Συγχαίρει τις Διοικήσεις, τους Προπονητές και πάνω απ΄ όλα τους Αθλητές και Αθλήτριες, για τη μεγάλη τους προσπάθεια, η οποία σε συνδυασμό με το ταλέντο νομοτελειακά τους οδήγησε στις επιτυχίες.
Εύχεται καλή επιτυχία στους τελικούς και έχει την πεποίθηση ότι οι Σύλλογοί μας θα επιστρέψουν θριαμβευτές, την Κυριακή του Θωμά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.