Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ισραηλινοί επιστήμονες κοντά σε αντικαρκινικό εμβόλιο;

Απρίλιος 11th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αντικαρκινικό εμβόλιο που φαίνεται ότι θα αντιμετωπίζει το 90% των καρκίνων ισχυρίζονται ότι ετοιμάζουν ερευνητές στο Ισραήλ.  Το εμβόλιο εκπαιδεύει το ανοσοποιητικό σύστημα του καρκινοπαθούς να συρρικνώνει τους καρκινικούς όγκους.

Το εμβόλιο είναι στην πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών. Το συγκεκριμένο εμβόλιο, το οποίο είναι υπό ανάπτυξη μεταξύ του πανεπιστήμιου του Τελ Αβίβ και μίας εταιρίας βιοτεχνολογίας έχει ήδη δοκιμαστεί σε 10 ασθενείς που πάσχουν από πολλαπλό μυέλωμα με ενθαρρυντικά αποτελέσματα.

Οι ισραηλινοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι αν τα θετικά αποτελέσματα επιβεβαιωθούν και σε μεγαλύτερο αριθμό καρκινοπαθών, ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον καρκίνο στο μέλλον θα αλλάξει και εκτιμούν ότι το εμβόλιο πιθανόν να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα έξι χρόνια.

Μελίνα Τσέλιου

This entry was posted on Τετάρτη, Απρίλιος 11th, 2012 at 15:20 and is filed under ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply