Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για διακεκριμένες κλοπές στην Πτολεμαΐδα

8 Απριλίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπής καλωδίων χαλκού

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, συνέλαβαν το Σάββατο (07-04) το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, δύο αλλοδαπούς 44 και 19 ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχοπου έγινε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος και επέβαινε ο 19χρονος, βρέθηκαν επιμελώς  κρυμμένες τρείς (3) κουλούρες καλωδίων χαλκού, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες από το μήνα Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ενεργώντας από κοινού, διέπρατταν κλοπές καλωδίων χαλκού από ηλεκτρικές εγκαταστάσεις γεωτρήσεων και δίκτυα παροχής ρεύματος της Δ.Ε.Η.  Α.Ε, που βρίσκονταν σε αγροτεμάχια της ευρύτερης περιοχής της Πτολεμαΐδας.

Συνολικά φέρεται ότι διέπραξαν έξι κλοπές καλωδίων, από εγκαταστάσεις γεώτρησης και δίκτυα παροχής ρεύματος, ενώ η συνολική αξία των κλαπέντων ανέρχεται στο ποσό των 6.285 ευρώ.

Κατασχέθηκαν οι τρείς (3) κουλούρες καλωδίων χαλκού και ένα σιδηροπρίονο, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

This entry was posted on Κυριακή, 8 Απριλίου, 2012 at 10:31 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply