Βρεθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των αδελφών Γκαντήραγα που βρίσκονται στο 3ο χιλιόμετρο Γρεβενών – Κοζάνης και υποβάλαμε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με τις προσφορές που κάνει η επιχείρηση ενόψει της οικονομικής κρίσης.

Εκεί συναντήσαμε στο γραφείο του τον Λάμπρο Γκαντήραγα, (ο αδερφός του ο Δημήτρης ήταν ήδη στο τμήμα του συνεργείου και εργαζόταν) και τον ρωτήσαμε: Τι γίνεται τώρα που ο κόσμος αντιμετωπίζει έντονα οικονομικά προβλήματα;

Λ.Γ.: Εδώ και 30 χρόνια που βρισκόμαστε στην τοπική αγορά των Γρεβενών αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι συμβαίνει. Γι αυτό το λόγο, μειώνουμε 10% τις τιμές στα ανταλλακτικά , 15% στα ελαστικά και 30% στην εργασία.

Star-Fm.gr: Εκτός από τα αυτοκίνητα NISSΑΝ κάνετε service και σε άλλους τύπους αυτοκινήτων;

Λ.Γ.: Ναι βέβαια. Σε όλα τα αυτοκίνητα και σε όλους τους τύπους: βενζίνης, πετρελαίου ή υγραερίου και προσφέρουμε εγγυημένη εργασία.

Star-Fm.gr: Εκτός από το service τι άλλο παρέχετε;

Λ.Γ.: Παρέχουμε μεγάλη γκάμα σε ανταλλακτικά, σε ελαστικά, εκδίδουμε κάρτα καυσαερίων αλλά και κάνουμε συντήρηση σε όλα τα μοντέλα air condition ή klima .

Star-Fm.gr: Τώρα που οι μειώσεις σε μισθούς ή συντάξεις έχουν γίνει πλέον βίωμα όλων,  υπάρχουν προσφορές που θα μπορούσαν να δελεάσουν το αγοραστικό κοινό;

Λ.Γ.: Γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει και συμπάσχουμε κι εμείς με τους πελάτες οι οποίοι πλέον ψάχνουν κυρίως  μικρού κυβισμού αυτοκίνητα. Η εταιρία μας NISSAN , κάνει προσφορές  σε όλα τα μοντέλα που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Αρκεί να έρθει κάποιος να τις δει από κοντά.

Star-Fm.gr: Ευχαριστούμε πολύ για την κουβέντα που είχαμε αλλά και για τις προσφορές που κάνετε στο Γρεβενιώτικο και όχι μόνο αγοραστικό κοινό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.