Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λάμπρος Γκαντήραγας: “Συμπάσχουμε και μειώνουμε τις τιμές”…

Απρίλιος 6th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Βρεθήκαμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των αδελφών Γκαντήραγα που βρίσκονται στο 3ο χιλιόμετρο Γρεβενών – Κοζάνης και υποβάλαμε κάποιες ερωτήσεις αναφορικά με τις προσφορές που κάνει η επιχείρηση ενόψει της οικονομικής κρίσης.

Εκεί συναντήσαμε στο γραφείο του τον Λάμπρο Γκαντήραγα, (ο αδερφός του ο Δημήτρης ήταν ήδη στο τμήμα του συνεργείου και εργαζόταν) και τον ρωτήσαμε: Τι γίνεται τώρα που ο κόσμος αντιμετωπίζει έντονα οικονομικά προβλήματα;

Λ.Γ.: Εδώ και 30 χρόνια που βρισκόμαστε στην τοπική αγορά των Γρεβενών αντιλαμβανόμαστε πλήρως τι συμβαίνει. Γι αυτό το λόγο, μειώνουμε 10% τις τιμές στα ανταλλακτικά , 15% στα ελαστικά και 30% στην εργασία.

Star-Fm.gr: Εκτός από τα αυτοκίνητα NISSΑΝ κάνετε service και σε άλλους τύπους αυτοκινήτων;

Λ.Γ.: Ναι βέβαια. Σε όλα τα αυτοκίνητα και σε όλους τους τύπους: βενζίνης, πετρελαίου ή υγραερίου και προσφέρουμε εγγυημένη εργασία.

Star-Fm.gr: Εκτός από το service τι άλλο παρέχετε;

Λ.Γ.: Παρέχουμε μεγάλη γκάμα σε ανταλλακτικά, σε ελαστικά, εκδίδουμε κάρτα καυσαερίων αλλά και κάνουμε συντήρηση σε όλα τα μοντέλα air condition ή klima .

Star-Fm.gr: Τώρα που οι μειώσεις σε μισθούς ή συντάξεις έχουν γίνει πλέον βίωμα όλων,  υπάρχουν προσφορές που θα μπορούσαν να δελεάσουν το αγοραστικό κοινό;

Λ.Γ.: Γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει και συμπάσχουμε κι εμείς με τους πελάτες οι οποίοι πλέον ψάχνουν κυρίως  μικρού κυβισμού αυτοκίνητα. Η εταιρία μας NISSAN , κάνει προσφορές  σε όλα τα μοντέλα που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια. Αρκεί να έρθει κάποιος να τις δει από κοντά.

Star-Fm.gr: Ευχαριστούμε πολύ για την κουβέντα που είχαμε αλλά και για τις προσφορές που κάνετε στο Γρεβενιώτικο και όχι μόνο αγοραστικό κοινό.

This entry was posted on Παρασκευή, Απρίλιος 6th, 2012 at 23:38 and is filed under ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ - ΜΟΤΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply