Ναρκωτικά και αλκοόλ το θανατηφόρο κοκτέιλ

http://www.newsbeast.gr/files/temp/49423237690293489C49BD131BD3CDC7.jpgΓια εκρηκτικό μείγμα αλκοόλ και ναρκωτικών κάνει λόγο η τελική έκθεση του θανάτου της ποπ σταρ Γουίτνεϊ Χιούστον, που βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου Beverly Hilton στις 11 Φεβρουαρίου.

«Η θανούσα μπορεί να υπέκυψε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, φαρμάκων και αλκοόλ», υπογραμμίζει η έκθεση των 42 σελίδων προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμιά ένδειξη εγκληματικής πράξης.

Μια μικρή κουταλιά που περιείχε λευκή κρυσταλιζέ ουσία, ένα τυλιγμένο λευκό χαρτί, ένας καθρέφτης βρέθηκαν στο λουτρό, διευκρινίζει η ιατροδικαστική μελέτη. Διάφορα άλλα αντικείμενα βρέθηκαν πάνω σε ένα τραπεζάκι του δωματίου, με πολλά μπουκαλάκια που περιείχαν περίπου δέκα διαφορετικά φάρμακα, προσθέτει η ιατροδικαστική έκθεση. Η τραγουδίστρια πέθανε από πνιγμό, σε συνδυασμό με ένα οξύ καρδιακό επεισόδιο και χρήση κοκαΐνης.

Η Χιούστον είχε αίμα στη μύτη της, προσθέτει η έκθεση, και κοκαΐνη βρέθηκε στο δωμάτιό της. Περιγράφοντας τη σκηνή μετά τη μεταφορά της Χιούστον από τη μπανιέρα, η έκθεση αναφέρει ότι οι ερευνητές βρήκαν τη «θανούσα να κείτεται γυμνή μπρούμυτα στο σαλόνι της σουίτας. Είχε έναν απιδινωτή τοποθετημένο στην άνω πλευρά του δεξιού στήθους της και έναν ακόμη αριστερά».

Η προσωπική της βοηθός την βρήκε με το πρόσωπό της κάτω από τουλάχιστον 30 εκατοστά νερού, ενώ υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της. Οι ιατροδικαστές δεν εξέτασαν τη λευκή σκόνη λέγοντας ότι ανήκει στην αρμοδιότητα της αστυνομίας.

Παρότι ο θάνατός της αποδίδεται στη χρήση κοκαΐνης, διάφορα φάρμακα βρέθηκαν στην αιματολογική εξέταση όπως το αντικαταθλιπτικό Xanax, το αντισταμινικό και βρογχοδιασταλτικό Benadryl, καθώς και μαριχουάνα, τα οποία ωστόσο δεν συνέβαλαν στο θάνατό της.

www.newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.