Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς

Απρίλιος 5th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Στο 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς το οποίο θα διεξαχθεί  από τις 6 έως και 8 Απριλίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), στον Πειραιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφέρεια με την παρουσία της, θα προβάλλει το εξαιρετικής ποιότητας τοπικό ελαιόλαδο που παράγεται στην περιοχή. Το 5ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς αποτελεί τόπο συνάντησης, επιμόρφωσης και πληροφόρησης όλων των εμπλεκομένων στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την παραγωγή, των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, των νέων τεχνολογιών, της νέας νομοθεσίας, της τυποποίησης, της προώθησης, της υγιεινής και της ασφάλειας του λαδιού και της ελιάς. Θα καλύψει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες των επιχειρηματιών του χώρου καθώς είναι ο ιδανικός τόπος προβολής προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών του Ελαιολάδου και των ελιών.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν:

  • Το 5ο Συνέδριο για την Ελιά και το Ελαιόλαδο
  • Επιστημονικές ημερίδες
  • Διαγωνισμοί και Γαστρονομικές Επιδείξεις με ελληνικό ελαιόλαδο
  • Εκδηλώσεις για παιδιά

Ώρες λειτουργίας:   Παρασκευή 6/4 16:00 – 21:00, Σάββατο 7/4 10:00 -21:00, Κυριακή 8/4 10:00 – 20:00.

 

This entry was posted on Πέμπτη, Απρίλιος 5th, 2012 at 12:28 and is filed under ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply