http://www.star-fm.gr/wp-content/uploads/2011/03/P3250516.jpg

«Εάν δεν πληρωθούμε, δεν θα πάρουμε μέρος στον Επιτάφιο αλλά ούτε και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον Άγιο Αχίλλειο» δήλωσαν στο Star-Fm.gr μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Γρεβενών. Σύμφωνα με τους ίδιους, (είναι 20 μέλη), παραμένουν απλήρωτοι δύο χρόνια και τρεις μήνες ενώ το ποσό που τους οφείλεται είναι περίπου 25.000 €.

«Ενώ ¨παραλάβαμε¨ την Φιλαρμονική ορχήστρα απλήρωτη και με δεδομένο το ότι η ΔΕΚΕΓ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, απόρροια της προηγούμενης διοίκησης, (αφού είναι ακόμη απλήρωτες και οι στολές τους), παρ όλα αυτά γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες για να λάβουν κάποιο ποσό. Θα πρέπει από την πλευρά τους να κάνουν λίγη υπομονή» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ Βάιος Κόραβος σημειώνοντας πως τα μέλη της Φιλαρμονικής έχουν ήδη ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν σε συνάντηση που είχαν πριν από την παρέλαση της 25 Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.