Φιλικό αγώνα προετοιμασίας πραγματοποίησε την 14-3-2012 στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών, η ομάδα βόλεϊ του Τμήματος Δοκιμών Αστυφυλάκων Γρεβενών αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα του Αθλητικού Γυμναστικού ΣυλλόγουΙωαννίνων (Α.Γ.Σ.Ι.) ενόψει των τελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϋ Σχολών Σωμάτων Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σ.Τ.Υ.Α. στην Αθήνα όπου την Ελληνική Αστυνομία θα αντιπροσωπεύσει η ομάδα των Γρεβενών.

Ο αγώνας διεξήχθη σε άριστα αθλητικά πλαίσια προσφέροντας ένα θέαμα που λείπει από την τοπική κοινωνία σε επίπεδο ανδρών, ενώ η υποδοχή και η φιλοξενία στην αντίπαλη ομάδα ήταν υποδειγματική και για το λόγο αυτό η Διοίκηση του Α.Γ.Σ.Ι. απέστειλε και σχετική ευχαριστήρια επιστολή.

Για την ιστορία η φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν με 3-0 σετ, αποδεικνύοντας πως δίκαια αγωνίζονται σε επαγγελματική κατηγορία ενώ στις εξέδρες το παρόν έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Δασταμάνης ο οποίος απένειμε σχετική αναμνηστική πλακέτα στους νικήτες.

Για την ομάδα του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Γρεβενών αγωνίστηκαν οι: Πάγιαλος, Βουλτσίδης, Γαλάνης, Αλαμάνος, Αρλέτος, Σελιμός, Μάντζιος, Λιώτος, Μάκας, Μεντζελόπουλος, Μαμασούλας, Τσίκος, Μπάσελος

Αρχηγός αποστολής: Υπαστυνόμος Β΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

Προπονητής: Αρχιφύλακας ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ Ηλίας

Διατητής : Γκατζούλης Βασίλειος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.