Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στην Αμυγδαλέζα το πρώτο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών; – Στο πόδι ο δήμος Αχαρνών

Απρίλιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής

Όλα δείχνουν ότι ο χώρος που θα “εγκαινιάσει” το σχέδιο κράτησης των παράνομων μεταναστών θα είναι στην Αμυγδαλέζα, κοντά ή και μέσα στις σχολές της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που επικαλείται το Newsit.gr, όλα θα είναι έτοιμα λίγο μετά το Πάσχα, και θα μεταφερθούν εκεί οι πρωτοι 1.000 παράνομοι μετανάστες.

Ωστόσο, από το υπουργείο αποφεύγουν να μιλούν ανοικτά για τον χώρο και την περιοχή, αφού εκτός από τον Δήμο Αχαρνών και τους κατοίκους αντιδρούν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν Σχολή Αξιωματικών της Αστυνομίας, Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, σκοπευτήρια, Σχολή μετεκπαίδευσης καθώς και ένα κρατητήριο ανηλίκων. Εικάζεται ότι και αυτοί οι χώροι θα χρησιμοποιηθούν από το υπουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 3rd, 2012 at 15:21 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply