Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο “Επιτάφιος” θα… βγει στα Γρεβενά χωρίς την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου;

Απρίλιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://www.star-fm.gr/wp-content/uploads/2011/03/P3250516.jpg

«Εάν δεν πληρωθούμε, δεν θα πάρουμε μέρος στον Επιτάφιο αλλά ούτε και στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τον Άγιο Αχίλλειο» δήλωσαν στο Star-Fm.gr μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Γρεβενών. Σύμφωνα με τους ίδιους, (είναι 20 μέλη), παραμένουν απλήρωτοι δύο χρόνια και τρεις μήνες ενώ το ποσό που τους οφείλεται είναι περίπου 25.000 €.

«Ενώ ¨παραλάβαμε¨ την Φιλαρμονική ορχήστρα απλήρωτη και με δεδομένο το ότι η ΔΕΚΕΓ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, απόρροια της προηγούμενης διοίκησης, (αφού είναι ακόμη απλήρωτες και οι στολές τους), παρ όλα αυτά γίνονται όλες εκείνες οι ενέργειες για να λάβουν κάποιο ποσό. Θα πρέπει από την πλευρά τους να κάνουν λίγη υπομονή» δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ Βάιος Κόραβος σημειώνοντας πως τα μέλη της Φιλαρμονικής έχουν ήδη ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που τους αφορούν σε συνάντηση που είχαν πριν από την παρέλαση της 25 Μαρτίου.

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 3rd, 2012 at 14:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΕΚΕΓ- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply