Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

«Ναι» από το Δήμο Δεσκάτης για κέντρο λαθρομεταναστών

Απρίλιος 3rd, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το «ναι» υπό προϋποθέσεις είπε το δημοτικό συμβούλιο Δεσκάτης για τη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών κατά τη διάρκεια της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης. 

Υπέρ της απόφασης τάχθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, οι οποίες με ψήφους 20 υπέρ και μία ψήφο κατά, αυτής της Λαϊκής Συσπείρωσης, θέτουν ως όρο την πλήρη εφαρμογή όσων προβλέπονται για την ασφαλή διαμονή και για την υγιεινή των λαθρομεταναστών.

Σε ότι αφορά το χώρο που θα εγκατασταθεί το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών, προτείνονται τοποθεσίες, τόσο στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Δεσκάτης όσο και σε ορισμένα δημοτικά διαμερίσματα. Η πρόταση αυτή θα διαβιβαστεί στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο από το δήμαρχο Δεσκάτης, Νίκο Μίγγο, όπως με επιστολή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ:  Μάκης Νασιάδης

This entry was posted on Τρίτη, Απρίλιος 3rd, 2012 at 10:36 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply