Μία μεγάλη επιτυχία του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα
Μπορεί να άργησε ο Βουλευτής Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας αλλά πέτυχε το καλύτερο για τους κατοίκους του Νομού Γρεβενών.

Μετά την απόφαση της Βουλής, ύστερα από πρόταση του Φίλιππου Πετσάλνικου,  για δωρεάν πετρέλαιο σε σχολεία στους Νομούς Καστοριάς και Φλώρινας, ο Βουλευτής μας, διεκδίκησε και πήρε ακόμη περισσότερα: Ως μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας και Εισηγητής του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (Κ.Τ.Ε) Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, έπεισε τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πως στο Νομό μας ο χειμώνας διαρκεί πολύ και πως  υπάρχει ανάγκη για επιδότηση- δωρεά του πετρελαίου θέρμανσης σε όλους τους κατοίκους.*

Σύμφωνα με το Star-Fm.gr,  βρέθηκε τρόπος για να  μπορέσει να χρηματοδοτηθεί (μέσω ΕΣΠΑ) όλη η δαπάνη που καταβάλουν τα Γρεβενιώτικα νοικοκυριά και να μπορέσουν να προμηθευτούν όσο πετρέλαιο θέρμανσης απαιτείται  για την επόμενη χρονιά.

Πως θα γίνει η πληρωμή της δαπάνης:

*Αυτό που χρειάζεται,  είναι να υποβάλει ο καθένας κατ’ αρχήν αίτηση στον προμηθευτή πετρελαίου. Στη συνέχεια θα βγει η “δαπάνη” του καθενός (βάση του: πόσο δηλαδή πετρέλαιο κατανάλωσε  κατά την χρονική περίοδο 2011-2012) και στη συνέχεια θα γίνει η αποπληρωμή του ποσού  με χρήματα που θα κατατεθούν αυτομάτως στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

Δύο είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να πάρει κάποιος δωρεάν πετρέλαιο: να κάνει οποιαδήποτε φορολογική δήλωση στη ΔΟΥ Γρεβενών, και να διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό στην Αγροτική Τράπεζα όπου θα γίνει η κατάθεση στο όνομά του.

Το ίδιο θα ισχύει και σε όσους καταναλωτές έχουν στραφεί σε άλλη μορφή θέρμανσης (ξύλο- πέλετ-ηλεκτρικό), αρκεί το συνολικό κόστος να μην ξεπερνά τη δαπάνη της φετινής περιόδου (2011-2012).

Star-Fm.gr: Τελικά ήταν τόσο καλό, για να είναι αληθινό. Και για όσους δεν πείστηκαν…καλά κάνατε, αφού πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Διαβάστε ακόμη τα περσινά (2011) πρωταπριλιάτικα του Star-Fm: Παρελθόν για τον Δήμο Γρεβενών αποτελεί ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλεωτών Σάκης Καραγιάννης – Ξανά στο Δ.Σ. ο Ισαάκ Ισαακίδης.

Το δεύτερο τελικά βγήκε αληθινό: Ο Μένιος Παπαϊωάννου στην ηγεσία του Πυρσού…

Διαβάστε και: Πως «γεννήθηκε» το πρωταπριλιάτικο ψέμα

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.