Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τροπολογίες με άρωμα… ρουσφετιού

31 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

http://media.megatv.com/filesystem/images/20111104/engine/mega_LARGE_t_53761_1113451_type12250.jpgΑπανωτές είναι οι καραμπόλες που γίνονται στα τελευταία νομοσχέδια πριν από τις εκλογές με κορυφαίο παράδειγμα το άρθρο για τη δόμηση μεγάλων συγκροτημάτων στα νησιά, που επιχείρησε να περάσει το υπουργείο Πολιτισμού, μέσα στο νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για τα ταξί.

Το επίμαχο άρθρο εντόπισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Καρτάλης και Νίκος Σηφουνάκης, οι οποίοι δήλωσαν αντίθετοι σε αυτό μιας και ανέτρεπε όρους που είχε θέσει ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου, για τη δόμηση στα νησιά και τη δόμηση μεγάλων συγκροτημάτων στο ειδικό χωροταξικό πλαίσιο.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκαν για το επίμαχο άρθρο με αποτέλεσμα να το καταψηφίσουν όπως και οι συνάδελφοί τους της αντιπολίτευσης.

Mega tv

This entry was posted on Σάββατο, 31 Μαρτίου, 2012 at 18:55 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply