Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με ελληνική συμμετοχή η «Ώρα της Γης»

31 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η «Ώρα της Γης» στέλνει σήμερα, Σάββατο, το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον

Από τις 20:30 και για μία ώρα, οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η περιβαλλοντική οργάνωση WWF Ελλάδας αποφάσισε να δώσει ειδικό χαρακτήρα στην ελληνική συμμετοχή, ζητώντας από τους πολίτες να συμπληρώσουν το σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…» και καλώντας τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον, μέσω της σελίδας της στο Facebook.

Σβηστά θα μείνουν για μία ώρα τα φώτα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού, «ανταποκρινόμενο θετικά στο κάλεσμα της UNESCO», συμμετέχει στη συγκεκριμένη δράση, «η οποία αποτελεί παγκόσμια πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής».

This entry was posted on Σάββατο, 31 Μαρτίου, 2012 at 17:01 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply