Εδώ για κάποιες αγωνιστικές, οι φίλαθλοι αναγνωρίσουν το Νίκο Μπαλοδήμο, όχι στη γνώριμη μεριά του πάγκου, αλλά από την κερκίδα να κατευθύνει την ομάδα του.
Μέγιστη τιμωρία για τον τεχνικό των Αεράτων από κάποιους καρεκλοκένταυρους της Ε.Π.Ο. και που μάλιστα έχουν την υπεύθυνη θέση της ανάπτυξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και μάλιστα της Δ΄Εθνικής.

Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο μηνών και πρόστιμο 700 ευρώ στον αγώνα της Κοζάνης, ο «επικίνδυνος ταραχοποιός» τεχνικός των Αεράτων, χάρη σε απαράδεκτη αποβολή που δέχθηκε στο 10ο λεπτό από τον αιθεροβάμονα διαιτητή της συνάντησης από τη Θεσπωτία. Ο εν λόγω ρέφερυ που μόλις είδε μπάλα την παρέδωσε στην αστυνομία για βόμβα, πιθανόν να θελήσει να αναλάβει κάποια τεχνική θέση στη διαιτησία της FIFA.

Η υπεύθυνη επιτροπή της Δ΄Εθνικής δεν έλαβε καθόλου υπόψη της την απολογία του Νίκου Μπαλοδήμου. Προσφιλής η τακτική τους να γεμίζουν τα ταμεία τους, από ανθρώπους που μόνο προσφέρουν στο ποδόσφαιρο. Αλήθεια πλήρωσε κάποιος απ’ αυτούς 700 ευρώ γιατί έχουν για χόμπι το ποδόσφαιρο;

΄Ελαβε κανείς υπόψη του την 30χρονη παρουσία του Μπαλοδήμου στο ποδόσφαιρο;

Μπορούν να σταθούν απέναντι του, στον άνθρωπο, τον προπονητή, τον επιστήμονα;
΄

Ελαβαν υπόψη τους τη διαχρονική προσφορά με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που διαπλάστηκαν από τον αγώνα που δίνει τόσο χρόνια;

Μέσα πανελλήνιας εμβέλειας ασχολήθηκαν με το Νίκο Μπαλοδήμο, τον συμβουλεύτηκαν, αλλά οι ιθύνοντες που προστατεύουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν του έδωσαν, ούτε ευκαιρία να απολογηθεί.
΄Ισως θα ήταν ευκαιρία για τους ίδιους, να εξιλεωθούν, τιμώντας τον ίδιο και το σωματείο του, αφού αποτελούν μοναδικό πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας ερασιτεχνικού σωματείου.

Θα μου πείτε, ποιος ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για να ασχοληθούν κι αυτοί;
Το μόνο που τους ταιριάζει είναι το γνωστό:
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΖΑΚΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.