Την Πέμπτη (29/3) το μεσημέρι, στην Πτολεμαΐδα, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε 16χρονος. Αποτέσμα της σύγκρουσης, ο θανάσιμος τραυματισμός του 16χρονου. Σύμφωνα με το vetonews.gr,  το τροχαίο έγινε στις 3 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών 5 Τομέας με Βαρβούτη, στη γωνία του 6ου δημοτικού σχολείου Πτολεμαιδας.

Ο έφηβος έπεσε στο έδαφος και σχεδόν πολτοποιηθηκε απο το ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε ένας 31χρονος. Το τραγικό είναι ότι ο ανήλικος απέκτησε το μηχανάκι του μόλις πριν απο 9μερες.

Ο οδηγός του φορτηγού κρατείται στην αστυνομία ενώ  έρευνα πραγματοποιεί το τμήμα τροχαίας Πτολεμαιδας.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές στην Σιάτιστα

Συνελήφθητην Πέμπτη (29-3) τις απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Σιάτιστας, ένας 60χρονος Έλληνας υπήκοος για κλοπές στην Σιάτιστα.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σιάτιστας ένας 45χρονος επιχειρηματίας και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 60χρονου, σύμφωνα με την οποία ο παραπάνω δράστης – κατά το χρονικό διάστημα από 01-12-2011 έως 29-03-2012 – είχε αφαιρέσει σταδιακά από αποθήκη γουναρικών που διατηρεί στη Σιάτιστα, 16 δερμάτινα – γουναρικά είδη ένδυσης συνολικής χρηματικής αξίας 17.000 Ευρώ.

Σε έρευνα που άμεσα έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Σιάτιστας σε ταχυδρομική εταιρεία της Σιάτιστας, βρέθηκε δέμα που περιείχε δύο δερμάτινες ζακέτες που αποτελούσαν μέρος από τα προαναφερόμενα κλαπέντα εμπορεύματα, το οποίο είχε ως αποστολέα τον ανωτέρω συλληφθέντα και αποδέκτη υποψήφιο αγοραστή στην πόλη της Λάρισας.
Όλα τα είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού

Την Πέμπτη(29/3) το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή – Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 35χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διωκτική απόφαση σύλληψης για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος πήγε στο Σημείο Ελέγχου Διαβατηρίων Κρυσταλλοπηγής, για να εξέλθει από τη Χώρα και κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, με την οποία διατάσσονταν η σύλληψή του για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, που τέλεσε τον Ιανουάριο του 2009, στη Ρόδο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.