Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ξεκινά τη Δευτέρα η επίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο Γρεβενών…

Μάρτιος 30th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Γιατρών Νοσοκομείου Γρεβενών

Η Γενική Συνέλευση των γιατρών του νοσοκομείου που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2012 αντιδρώντας στην μη καταβολή μέχρι σήμερα, των δεδουλευμένων για τις εφημερίες του μηνός Δεκεμβρίου 2011 και του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2012 αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έναρξη επίσχεσης εργασίας από τη Δευτέρα 2 Απρίλιου 2012 διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Γρεβενών έχουν πλήρη συναίσθηση της δραματικής συγκυρίας, την οποία βιώνει η πλειοψηφία των πολιτών συνέπειας των εξοντωτικών μέτρων που πάρθηκαν στο όνομα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης. Δηλώνουν ότι η κινητοποίηση τους αυτή δεν έχει σκοπό την ταλαιπωρία των πολιτών.

Επιδιώκουν την ανάδειξη των προβλημάτων που προκαλεί η πολιτική της συστηματικής απαξίωσης του νοσοκομείου και του ΕΣΥ γενικότερα. Οι γιατροί του νοσοκομείου παρά το γεγονός ότι θα βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας θα εξακολουθούν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την παροχή κάθε εφικτής ιατρικής βοήθειας στα επείγοντα προβλήματα υγείας των συμπολιτών και ζητούν την κατανόηση και τη συμπαράσταση τους.

Γρεβενά 30/3/2012 Για την Γενική Συνέλευση

Ο Πρόεδρος της ΕΙΝΔΥΜ

Συριανός Καχλάν

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 30th, 2012 at 18:33 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply