Το δρόμο που άνοιξαν ο Θ. Πάγκαλος και ο Σ. Ξυνίδης, που ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα στελέχη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη όπως η Β. Παπανδρέου φέρονται να έχουν αποφασίσει να μην είναι υποψήφιοι, ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση των Απ. Κακλαμάνη και Κ. Γείτονα στη Β΄ Αθηνών.

Την ίδια στιγμή, μετά τον Ηλία Μόσιαλο και τον Σπύρο Κουβέλη, που επίσης φέρονται να έχουν λάβει την απόφαση να μην πολιτευθούν, πολλή κουβέντα γίνεται για το τι θα συμβεί τελικά με τους Γ. Παπακωνσταντίνου (λέγεται ότι στοχεύει να κατέβει στο υπόλοιπο Αττικής) και Γ. Ραγκούση (προετοιμάζεται εδώ και μήνες για την κάθοδό του στη Β΄ Αθηνών), για τους οποίους απόφαση θα πάρει ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος.

Αντιθέτως, η απόφαση των Νίκου Σαλαγιάννη, Ευάγγελου Αργύρη και Βασίλη Γερανίδη να μην είναι υποψήφιοι σχετίζεται με την αξιοποίησή τους στην Ιπποκράτους. Ο κ. Σαλαγιάννης αναμένεται να είναι ο ένας από τους δύο διευθυντές στην Ιπποκράτους, ο Ευ. Αργύρης αναμένεται να είναι ο νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Γερανίδης θα είναι ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων (στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχει και η Γιώτα Γαζή).

Γιάννης Καμπουράκης στον Ελεύθερο Τύπο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.