Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ποιοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι υποψήφιοι

Μάρτιος 28th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Το δρόμο που άνοιξαν ο Θ. Πάγκαλος και ο Σ. Ξυνίδης, που ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα στελέχη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη όπως η Β. Παπανδρέου φέρονται να έχουν αποφασίσει να μην είναι υποψήφιοι, ενώ ερωτηματικό παραμένει η στάση των Απ. Κακλαμάνη και Κ. Γείτονα στη Β΄ Αθηνών.

Την ίδια στιγμή, μετά τον Ηλία Μόσιαλο και τον Σπύρο Κουβέλη, που επίσης φέρονται να έχουν λάβει την απόφαση να μην πολιτευθούν, πολλή κουβέντα γίνεται για το τι θα συμβεί τελικά με τους Γ. Παπακωνσταντίνου (λέγεται ότι στοχεύει να κατέβει στο υπόλοιπο Αττικής) και Γ. Ραγκούση (προετοιμάζεται εδώ και μήνες για την κάθοδό του στη Β΄ Αθηνών), για τους οποίους απόφαση θα πάρει ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος.

Αντιθέτως, η απόφαση των Νίκου Σαλαγιάννη, Ευάγγελου Αργύρη και Βασίλη Γερανίδη να μην είναι υποψήφιοι σχετίζεται με την αξιοποίησή τους στην Ιπποκράτους. Ο κ. Σαλαγιάννης αναμένεται να είναι ο ένας από τους δύο διευθυντές στην Ιπποκράτους, ο Ευ. Αργύρης αναμένεται να είναι ο νέος διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Γερανίδης θα είναι ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων (στην οποία, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχει και η Γιώτα Γαζή).

Γιάννης Καμπουράκης στον Ελεύθερο Τύπο

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 28th, 2012 at 12:07 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply