Αντικαταστάτης του ο Στραματσόνι

Τελικά ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν τη γλίτωσε και παρά τα λεγόμενα του Μάσιμο Μοράτι το βράδυ της Δευτέρας πήρε διαζύγιο από τον σύλλογο του Μιλάνου.

Οι «νερατζούρι» διανύουν μια πολύ κακή σεζόν, αφού αποκλείστηκαν στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μαρσέιγ, ενώ στο ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκονται στην 8η θέση της κατάταξης, 22 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, δήλωσε αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του: «Είναι πλήγμα που χάσαμε, γιατί στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Αλλά, όταν δεν μπορείς να σκοράρεις, τότε δεν γίνεται να κερδίσεις».

Ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου, απαντώντας σε ερώτηση για τον μέλλον του Ρανιέρι στην Ίντερ, είχε υποστηρίξει ότι «θα τελειώσουμε τη χρονιά μαζί του», αποφεύγοντας να πει κάτι για την επόμένη σεζόν.

Τελικά, ο Μάσιμο Μοράτι δεν άντεξε τις απανωτές αποτυχίες της ομάδας του τη φετινή σεζόν (αποκλεισμός στο Κύπελλο Ιταλίας από τη Νάπολι και στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μαρσέιγ, 12η θέση στο πρωτάθλημα με 13 ήττες απολογισμό) και πήρε την απόφαση για αντικατάσταση του 65χρονου τεχνικού το βράδυ της Δευτέρας, με την ανακοίνωση να γίνεται και επίσημα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Αντρέα Στραματσόνι.

www.in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.