Το πρόγραμμα του διημέρου

Ραντεβού με την Ιστορία δίνει το βράδυ της Τρίτης ο ΑΠΟΕΛ, που υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του ζουν το όνειρό τους και θα μπουν στο γήπεδο για να απολαύσουν τη γιορτή. Από την πλευρά τους, οι «μερένχες» βρίσκονται στην Κύπρο, με στόχο να πάρουν το αποτέλεσμα, που θα τους επιτρέψει να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά, προκειμένου να επικεντρωθούν στην «μάχη» για τον τίτλο της πριμέρα ντιβιζιόν.

Παράλληλα, η Μπενφίκα θα φιλοξενήσει την Τσέλσι σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση, ενώ από το πρόγραμμα της Τετάρτης δεσπόζει η «μάχη» της Μίλαν με την Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί φαντάζουν το φαβορί για την πρόκριση και οι «ροσονέρι» καλούνται να διαψεύσουν την εκτίμηση αυτή.

Τέλος, η Μαρσέιγ, που συνεχίζει από τον όμιλο του Ολυμπιακού, θα φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται σε περίοδο αγωνιστικής ανάκαμψης και κατά συνέπεια να θεωρούνται φαβορί για την πρόκριση στους «4» της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τρίτη 27 Μαρτίου

ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Μπενφίκα (Πορτογαλία)-Τσέλσι (Αγγλία)

Τετάρτη 28 Μαρτίου

Μαρσέιγ (Γαλλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
Μίλαν (Ιταλία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.