Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Δε θα αναπληρωθούν οι υπάλληλοι σε εφεδρεία

Μάρτιος 27th, 2012 by Χρήστος Μίμης

Νέες διευκρινήσεις για την εργασιακή εφεδρεία έδωσε το υπ. Οικονομικών

Δε θα αναπληρωθούν οι υπάλληλοι σε εφεδρείαΗ υπαγωγή σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας δεν συνεπάγεται και διαγραφή του υπαλλήλου από το βιβλίο μητρώου προσωπικού του δημόσιου φορέα.

Αυτό σημαίνει πως οι 15.000 υπάλληλοι που θα υπαχθούν στην εφεδρεία το 2012 δεν θα αναπληρωθούν στη βάση του κανόνα 1 πρόσληψη για κάθε 10 αποχωρήσεις.

Σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη για τις προβλέψεις θέσεων προσωπικού που τίθεται σε καθεστώς προσυνταξιακής διαθεσιμότητας και εργασιακής εφεδρείας τονίζεται πως αυτοί οι εργαζόμενοι δεν διαγράφονται από το βιβλίο μητρώου προσωπικού, αλλά εξακολουθούν να παρακολουθούνται διακριτά για όσο χρονικό διάστημα καταβάλλονται αποδοχές στο εν λόγω προσωπικό.

Όπως σημειώνεται, μετά την πάροδο του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος οι αντίστοιχες προβλέψεις θέσεων θα διαγράφονται οριστικά από τα σχετικά βιβλία – μητρώα.

 

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 27th, 2012 at 08:05 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply