Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Η κυβέρνηση το έβαλε στα πόδια»

27 Μαρτίου, 2012 by Χρήστος Μίμης

Αιχμηρές δηλώσεις Καρατζαφέρη για την απόσυρση του ν/σ του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

«Η κυβέρνηση το έβαλε στα πόδια»Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας κατά τη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ που κατέληξε σε απόσυρσή του από τον αρμόδιο υπουργό

«Κύριε Πρόεδρε, αυτά είναι απαράδεκτα και απερίγραπτα πράγματα. Έρχεται εδώ ο υπουργός και μας λέει “πέρασε ομόφωνα από το Υπουργικό Συμβούλιο και εν συνεχεία υπάρχει υπαναχώρηση του άλλου κόμματος”. Αυτή η επιπολαιότητα μπορεί να είναι τρόπος του κυβερνάνε της χώρας; Τι είναι αυτά; Οι βουλευτές δούλεψαν την προηγούμενη εβδομάδα στην επιτροπή. Σήμερα στην Ολομέλεια. Δευτέρα είμαστε εδώ, για να έρχεται να λέει ότι “το παίρνω πίσω”, κατηγορώντας το κόμμα με το οποίο συμπράττει στην κυβέρνηση ότι υποχώρησαν και, εν τέλει, του “την έφεραν”; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πού ζούμε; Σε ποιο Κοινοβούλιο; Είναι απαράδεκτες αυτές οι μεθοδεύσεις! Προσβάλουμε ευθέως και την κυβέρνηση ως Υπουργικό Συμβούλιο, όπου υπήρξε συνεννόηση, αλλά και το Κοινοβούλιο. Πρέπει να σοβαρευτούν! Και βεβαίως αν δεν υπήρχε δικό μας αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία δεν θα ξέραμε ποια θα ήταν η εξέλιξη. Το ‘βαλε στα πόδια η κυβέρνηση!» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

 

www.newsbeast.gr

This entry was posted on Τρίτη, 27 Μαρτίου, 2012 at 20:04 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply