Το τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γρεβενών, προσπαθώντας να συμβάλει όσο μπορεί στην οικονομική κρίση, ξεκινά τη διάθεση ρούχων σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η διάθεση θα γίνετε καθημερινά μέχρι και την Τρίτη 3 Απριλίου, από τις 11:00 – 14:00 και από τις 17:00-20:00, στα γραφεία του Ερυθρού σταυρού στην είσοδο του παλαιού νοσοκομείου Γρεβενών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους απλούς ανώνυμους πολίτες που γεμίζουν καθημερινά τα καλάθια του Ερυθρού Σταυρού τις διευθύνσεις των Σούπερ Μάρκετ : Επιλογή, Γρηγοριάδη και Μασούτη που τα διαθέτουν στον χώρο τους, αλλά και τη Μητρόπολη Γρεβενών για την υποστήριξη που έχει σε όλες τις δράσεις της.

Το 2011 υπήρχαν στον Νομό Γρεβενών 65 οικογένειες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα, σήμερα όμως ο αριθμός αυτός έχει “εκτοξευτεί” στις 270 οικογένειες και δυστυχώς αυξάνεται καθημερινά” , μάς μετέφερε μέλος του ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού που θέλησε να κρατήσουμε την ανωνυμία του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.